Produkcja wołowiny 7,6 procent w porównaniu do poprzedniego okresu, produkcja baraniny spadła o 7,8 procent w porównaniu do poprzedniego okresu.
Turcja Instytut Statystyczny (TSI), czerwone mięso, III. Kwartał (lipiec-wrzesień) ogłosił statystyki. W związku z powyższym; Całkowita produkcja mięsa czerwonego szacowana była na 202 tysięcy 530 ton ııı.çeyrek okres. Całkowita produkcja mięsa czerwonego o 7,3 procent w stosunku do poprzedniego kwartału, spadła o 1,9 procent w porównaniu do tego samego okresu roku ubiegłego.
Produkcja wołowiny oszacowano na 175 tysięcy 353 ton. Produkcja wołowiny 7,6 procent w porównaniu do poprzedniego okresu, w porównaniu do tego samego okresu ubiegłego roku zmniejszyła się o 1,4 proc. Produkcja baraniny oszacowano na 21000 631 ton. Produkcja mięsa baraniego o 7,8 procent w porównaniu do poprzedniego okresu, w porównaniu do tego samego okresu ubiegłego roku zmniejszył się o 18,1 proc.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz